Wij beschikken voor bruidsparen over divese trouwkoetsen, getrokken door Friese paarden en/of Gelderse paarden. Voor een bruidspaar welk in een open Landauwer, een exclusieve Bodoux rode Calêche of Postkoets wil trouwen, hebben wij voor u de juiste koetsen, geschikt voor diverse jubilea.

Ook voor huldigingen hebben wij de juiste koetsen met dubbel- of vier-span. Voor de bruilofstgasten beschikken wij over diverse volgkoetsen, geschikt voor vier personen.

Stalhouderij H. Laheij heeft de beschikking over een aantal verschillende rijtuigen. Een Janplezier, geschikt voor ongeveer achtien personen en een Reiswagen voor vijftien personen.Verder beschikken wij over Paardetrams die geheel verwarmd zijn en voorzien van muziek. Echt iets voor de gezel-lige feestgangers.

Onze Paardetrams en Janpleziers zijn uitermate geschikt voor een geslaagde jaarmarkt of braderie. De paardetram is uitermate geschikt voor rolstoel-vervoer en bejaardentochten.

Wij beschikken tevens over diverse Arresledes (op wielen) voor de winter-dag, Ook geschikt voor tochten tijdens de Kerstperiode. Rijden in uw winkelcentrum met uw naam op de slee behoort tot de mogelijkheden. Trouwen in een arreslee is mogenlijk in de mooie wintertijd.

Voor de mooiste dag van uw leven, vervoeren wij U graag met onze exclusieve oldtimer, namenlijk een Armstrong Siddeley uit 1951 met een zeer aparte kleur stelling en uitstraling.

Niet alleen voor bruiloften maar ook voor een stijlvolle begrafenis zijn wij in het bezit van een begrafeniskoets met eventueel volgkoetsen.

Ga naar foto's